Vinnare i melodifestivalen

Jag vill bara meddela att jag tror denna underbara man kommer vinna melodifestivalen.
Fantastiskt bra låt som han själv har skrivit.

Tror den även har stor chans ute i europas stugor.
http://www.youtube.com/watch?v=fV3zOa5FU9k

// Fixarsork

Cykelhjälm svar ja!!

Härliga dag och härliga sol. Är på topphumör idag och dagen har varit riktigt mysig med innehållande lunchtimme med Elin och sen pluggande.
Pluggar just nu literacitet och hur barn lär sig läsa och vilka komponenter de behöver för att bli duktiga läsare riktigt spännande faktiskt.
Tror att lyckan kan ligga i att jag räknade ut att de är endast 7 månader kvar av skolan. Helt fantastiskt skönt ska de bli att vara klar. Så igår satt jag och gjorde iordning ett lässchema vägrar få mer rester nu, ska bara rensa bort allt och bli klar...

Känns riktigt konstigt att om 7 månader blir de inga mer tentor eller uppesittarkvällar med kurskamraterna utan då blir det istället ett 8-17 jobb.. Kommer fortfarande ihåg när jag tog beslutet om denna utbildning då kändes som en evighet innan man skulle bli klar. Och 25 år de var långt bort i horisonten men tydligen går de snabbare än vad man tror.. :D

Men innan jag är helt klar är de ju faktiskt en fantastiskt c-uppsats den känner man lite rädsla inför men de är bara sätta på sig cykelhjälmen och börja cykla. Rädsla är inget som stoppat mig innan så de kommer inte göra de denna gång heller...

// Fixarsork.


Träning, skola och allt emellan

Så nu har jag äntligen kommit igång.. Haft en riktigt bra dag och varit riktigt produktiv. Har haft en partner in crime som hjälpt mig.. Tack så mycket Sara för peppen.. Its needed sometimes.

Så nu har jag delat upp all litteratur så nu vet jag exakt vad som kommer ske i fem veckor .Denna gång ska jag inte misslyckas och tappa formen utan nu blir de huvudet högt ända in i mål. Känns riktigt bra med skolbiten just nu iaf och kursen som vi har verkar super rolig.

Idag och igår vart de träning för hela slanten och dessvärre signade jag upp mig på ett body pump pass imorn med. Vet inte riktigt hur jag tänkte de. Men de är bara köra på!!
Träningen gör ju verkligen att man blir avkopplad och pilatesbollen och jag blir mer sams för varje gång vi ses.
Fick ett riktigt roligt youtubeklipp som jag tänkte dela med mig till er.

Detta är en alldeles fantastisk träningsform jag och min pilatesboll har inte riktigt hamnat där än!
http://www.youtube.com/watch?v=CKekcHMiVVg&feature=player_embedded#at=388

/Fixarsork

RSS 2.0