Grattis i efterskott långt efter.

Min kära kusin fyllde 14år och vi var på kalas i lördags :D
Hemska Johanna trodde ju hon fyllde 15 men hon verkade ta de med ro.
Hon fick superfina presenter och så en fantastisk skönsång ifrån oss. :D Kanske ljuger lite på den punkten men what a girl to do.
Älskar verkligen att vara med min släkt tror till och med att jag kan ha världens bästa släkt....
Alltid när vi ses och umgås är de avslappnat och de känns som man vet vart man har varandra...
Vill inte byta ut dem för något annat i världens..

Blev inbjuden till konsert på onsdag..
En av mina kusiner har konsert med sin musikklass. Ska bli superkul och fick lite försmak på vilka låtar som skall komma. De blir lite aint no mountain high enough även annat smått och gott.

Avslutar inlägget med lite visdomsord ifrån mig:
Lycka är när man får umgås i ett rum med människor som förstår och älskar en...

Nu ska de röras ihop lite frukost..
// fixarsork

Ledig.

Tror jag har svårt att vara ledig. Känner mig nästan lite deprimerad när jag är ledig. Borde kanske vara ledig oftare så jag kan träna på att inte bli deprimerad... :D
Men trots ledighet försöker jag fylla dagarna med intressanta saker såsom att diska, städa och träna. Usch och fy vad trist de låter när man skriver ut de. Skulle helst av allt vilja boka en weekendbiljett någonstans och försvinna ett tag. Härliga tanke, den ska jag nog hålla kvar medan jag går igenom min lilla to-do-list idag.


Girl oversea called:
Gud vad glad jag blir när du ringer. Lycklig jag blir och när vi lägger på blir jag otroligt arg, ledsen att du inte bor närmare.
Saknar våra promenader och köttbullskvällar. Eller kvällarna när vi bara låg och funderade på vart livet skulle ta oss.. Men de fina är att när vi ses tar vi igen vår tid tillsammans som vi inte gjort något annat än att umgåtts..

Gymmet:
Var som sagt på gymmet igår. Kl 18 entrade jag mitt lilla gym och det gjorde hela min lilla stad oxå. Fantastiskt mycket folk och jag vart lite irriterad.. Tycker inte om att behöva stå och vänta på mina favoritmaskiner...
Men idag tänkte jag traska ned ganska snart förhoppningsvis har staden ett jobb att gå till idag så jag kan få vara lite ifred på gymmet..

Nu blir de ut i solen och in till löpbandet

// fixarsorken.


Ny kurs, nya tag?

Jaha då var vi där igen. Kursstart och matematik på schemat. Om jag var nervös när jag trippade till skolan i måndags men jag måste erkänna att de faktiskt har gått bra. Tycker konstigt nog att de till och med är lite roligt.
Har en fantastiskt mattelärare som hjälper en på vägen det är verkligen guldvärt.

Igår blev det långpromenad med Kricke, kolla om hostan som jag haft ett tag lagt sig vilket den verkar ha gjort. Så idag blir det lite stallfix med Kricke och ikväll ska jag äntligen inta gymmet och tjejavdelningen på Sydpoolen. Längtar faktiskt lite, ska bli skönt att komma igång med träningen och få energi så man orkar med de härliga i livet.

Har ju en stor badmintonturneringen som ska gå av stapeln nästa vecka. Tydligen ska ja och Papi tävla mot varann. Så roligt att få tävla med Papi speciellt när han alltid är så förstående och trevlig när vi spelar. (verkligen inte)....

Nu blir de ut i solen på med långkalingarna så man inte fryser.....

// Fixarsork.

Övertrött?

Tror att mitt tillstånd just nu kan kallas för övertrötthet.
Försöker hålla igång på de mest konstiga sätt såsom att tillexempel städa toalettgolvet (losing it). Men imorgon är B-uppsatsen äntligen klar och jag får andas ut i hela fem dagar innan nästa termin påbörjas.
Hur bra kan livet få vara ibland.

Vill ge er lite kärlek och humor via detta lilla filmklipp.
(ni kommer garanterat förstå humorn i detta)
http://www.youtube.com/watch?v=GUka40fte5g

Detta har nog gjort att jag har kunnat tagit mig igenom de senaste dagarna..

//fixarsork.

Uppsats.

Så nu hade vi sista handledningen och de ser faktiskt bra ut.
Trots slitningar i gruppen så känns de som vi kommer ro de i land.
Jag är sjukt sugen på att lämna in de. Ikväll blir de uppesittarkväll hos becca för att sammanställa och färdigställa tentan.
Och när den är inlämnad då är de endast ett år kvar.

// Fixarsork.

En morgonpromenad a la Måndag.

Detta inlägg är ett sånt där inlägg som ni kanske detta är ju självklart. Men är de verkligen självklart??

Läste denna artikel om en kvinna som försökte rädda sin sambo får döden men de gick inte riktigt som hon ville.
Hon blev ensam kvar med deras gemensamma barn. Tycker hon uttrycker sig otroligt bra i hur sorg får ord och hur ilska blir vardag när sånt händer som detta.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8371810.ab

Ja ni har nog gissat vilken punkt ja är inne och cirkulerar på. Den där punkten att man inte ska ta varandra förgivet!! Hur många gånger har man egentligen inte gjort de och hur många gånger har man inte gnällt över att tåget är försenat.
Perspektiv damer och herrar efter jag läste denna artikel vakna jag till lite iaf och insåg att nu får de vara nog på vinterdepp och orkeslöshet. Man har ju faktiskt en fantastiskt liv att leva. Gäller att ta vara på de.

Nu börjar vi vänner och jag trippa till den fina årgången 25 och jag ser otroligt nog framemot det. Känns lite mysigt att bli 25. Kanske för att jag har kommit en bit på vägen dit jag vill vara. Detta mycket tackvare skolan. Trodde inte den meningen skulle yttras men skolan har hjälpt mig att fokusera och bli mer målinriktad faktiskt....

Ne nu ska jag skriva ut min fantastiska tenta. Men glöm inte nu... De där otroligt fina med en måndagsmorgon då solen lyser och man tar en morgonpromenad. De är då man ska vakna upp och inse hur fint livet egentligen är..

Bild lånad.: http://cartinafinland.fi/kuvapankki/imagebank/image/25/25501/Soluppg%C3%A5ng+p%C3%A5+vintern+25501.jpg
// Fixarsork.

Januari börjar året!

Nu är helgen snart förbi! Har spenderat den mestadels utomhus! De har varit pulsande i snön och snöbollskrig.. Fast de är söndag och pendeln är försenad är jag på riktigt bra humör.. skönt att få ha dessa dagar då livet känns fjäderlätt! Man borde nästan kapsla in denna känsla för att plocka fram dem de dagar livet är tungt.. Om någon hade meddelat mig förra januari att detta januari skulle kännas lätt och roligt då hade ja aldrig trott på dem.. förra året med facit i hand var ett sjukt tungt år! //Fixarsorken!

Självförtroende.com

Skulle det inte vara skönt att kunna ladda ned lite självförtroende när man behöver de?!?!
Ni vet nog alla om dessa situationer inför arbetsintervju, föredrag eller en dejt. Livsfarligt rädd blir man då och sen försöker man boosta självförtroendet på alla möjliga sätt.
Dock har jag kommit fram till vissa knep som faktiskt fungerar.

1. Min mamma och pappa älskar mig de borde göra att fler gör de.
2. Jag är ju rätt "vettig" och kan prata med folk så fel borde de inte vara på mig.
3. Det jag gör just nu(alltså de som gör att jag blir nervös) har jag koll på. Försöker intala mig själv att jag kan fixa de.

Dessa tre saker brukar jag försöka intala mig när jag känner mig lite rädd och känner att självförtroendet sviktar och att jag vill ge upp. Har ni andra några förslag får ni gärna komma med dem!!!

Men under mitt liv har mitt självförtroende sviktat och de har väl gått upp och ned som livet. Berg och dalbana kallas de för tror jag.
Tror dock att om man som person står med båda fötter på jorden och ser de folk som gillar, älskar eller bara förstår än får man ett betydligt lättare liv att ta sig igenom....

// Fixarsork


Nyårskrönika?

Jag vet att jag borde göra en nyårskrönika av året som har gått.
Vill faktiskt inte göra någon för att de har nog varit ett av mina tuffaste år.
Jag har nog verkligen fått omvärdera, växa upp och inse att jag måste ta tag i mitt roder om de ska gå som jag vill.
Kanske låter konstigt att jag inte förstått de förut men nu gör jag det iaf.
Det positiva med året som gått är att jag har vågat och då menar jag vågat som aldrig förr.
Så det är jag riktigt nöjd med och så hoppas jag att detta år blir ett helt fantastiskt år.

De börjar räknas ned på min skoltid och de märks skolan har verkligen ökat takten och det gäller verkligen att vara på alerten. Jag tror dock att jag börjat inse de men tror fortfarande att jag kommer sitta sista minuten med inlämningar. Det är bara sån jag är.


Dags för middag tycker jag står i valet eller kvalet.
Korv Stroganoff med ris eller fläskfile med champinjonsås. Svårt val!!

// Fixarsork.

RSS 2.0