Hittat ned ur hålet.

Har verkligen haft en resa utan dess like. Träffade marken totalt igår kväll.. Jag har varit små nere och små sur men igår gick ja totalt in i väggen. Tvär tjöt och mådde piss sov inget på natten heller. Till min lycka kändes de som ja träffat de djupaste av hål och är på väg att klättra upp.. Känner att den där känslan av orkeslöshet finns inte kvar.. De känns ju mer än toppen.. Det bästa med att hamna i helvetet under en kväll är att man sedan kan klättra upp och sedan må bra.. Så jag är väl inte på topp men känner mig iaf på väg mot den.
Känns inte så uppgivet som de gjort ett tag.
Måste säga dock att jag är en jäkel på att spela happy både på gott och ont...
Ne nu ska ja ta och jobba och börja trampa upp ur skiten... :D
Ha de så bra....

//Johanna

Hurts

Jo ont gör de. ont hemskt ont och det är oroligt ont. Det är den värsta känslan av ont. Jag är orolig för dig min älskade person. Det gör hemskt ont. Men jag vet att du kommer klara det, du måste klara att kämpa finns inget alternativ längre. Jag står brevid dig i de här och hoppas du gör de bästa du kan. Och om du inte mår bra och behöver tänka på något annat så kommer jag skicka 20miljoner voicemails till dig så du slipper tänka på allt runt i kring. För jag är orolig och de gör ont i magen. Men du är stark och kommer se igenom det här.

Älskar dig
// Säger bara April O'neill för enkelhetens skull.. Tack för att du är du. Fantastiska människa..

Uppdatering av livet..

Känns som tusen år sedan jag skrev bloggen. Tror sist jag skrev så hade jag börjat pluggat till tentan. Har iallafall blivit klar med den.. Blev inte så där värst toknöjd med tentan men wtf de är bara att leverera. Vill definitift inte ha någon rest.

Ja just de lovade ju en bild på mitt självporträtt här kommer två bilder på den.
 
Självporträttet består av en pinne som ja hittat ute i skogen. Jag gjorde en livslinje av garn där de röda var de positiva i mitt liv och de svarta stod för de tuffa och jobbiga i mitt liv.
sedan på grenen som är anslutande till livslinjen har jag skrivit upp några citat som jag föll mig i smaken..

Jaha börjat en ny kurs inte fått all kurslitteratur än. Lite segt känns de som men wtf bara låte bli att bli uppstressad. SKa snart träffa en kompis och vi ska ta oss en liten promenix kan man behöva:D har ju vart dåligt med den där rörliga grejjen :D
ha de bra därute..

Dagens highlight:
Att solen skiner och de känns som det fortfarande är sommar :D

//Johanna

När man har de som värst kan man även ha de som bäst!

har hänt ganska mycket de senaste dagarna. I onsdags var vi ute med jobbet och hade riktigt roligt. Dock blev jag sjukt bakis på torsdagen. Var ju meningen att jag skulle plugga men så blev inte fallet. Låg dödsbakis och oroade mig för min kusin som legat två dagar på sjukhus. Dock så slutade kvällen bra fick veta av mamma att kusinen fått åka hem.. Så vi håller tummarna att han blir bättre... Älsklingen kom hem från bandyträningen och kramades om en sjuk Johanna vilket kändes toppen..

Idag har jag dock tagit tjuren vid hornen öppnat mina böcker och börjat läsa.. Har satt som mål att ja ska bli klar med tentan på söndag. Får se om det sedan infrias... Är inte så mycket att läsa vilket är toppen för en gångs skull..

Just nu läser jag denna bok.

Den heter den musiska människan och handlar om hur barn innan födsel tar till sig ljud och utvecklar sin hjärnbalk och även får en helhetsbild av sin start från mammans livmoder ut i livet. Hur mammans och pappans språk med barnen ger den en länk mellan tryggheten i livmodern och livet utanför. Stod även att barnet börjar suga på tummen redan i magen för att kunna klara av att suga på mammans bröst. Eftersom när de ligger i magen får de ju näringen från navelsträngen. Riktigt intressant bok... Ska läsa lite till om en stund.

Vid halv fem kommer arbetskompisen och hämtar upp mig.. Det är dags för jobbhelg. Känns lite tufft med tanke tentan och att allt ska vara klart till nästa vecka för då slutar kursen. Men va tusan de löser sig. .Får väl sova lite mindre om inte annat :D Mitt självporträtt har stått lite stiltje dock. Jag har gjort en mindmap och kommit fram till vad jag vill ha med i självporträttet vilket känns bra.. Sedan ska vi bara sätta ihop det. Men de känns rätt lugnt eftersom de är mer en avslappnad övning som handlar om att ta fram de innersta av mig..

Dagens highlight:
Att jag verkligen har kommit igång med pluggandet...

//Johanna


Tagit mig i kragen !

Äntligen har jag tagit tag i min så länge rädsla och cyklat ned till gymmet. Körde body pump idag. För er som inte vet var det är så tränar man med en skivstång och gör olika övningar såsom knäböj, utfall och lite annat. Men jag har ju gått upp en del i vikt sedan jag blev sambo och även sedan jag börja plugga. Jobbigaste med att gå till gymmet är att man umgås med alla dessa vältränade människor och så kommer hösäcken Johanna. Men de ska bli ändring på de måste börja fokusera på de positiva i min träning.....

Dammsög igår med min nya fina dammsugare. Gudars vad bra den var helt supernöjd. Enkel att använda och enkel att ladda(är sladdlös) Den underlättar verkligen min vardag. Riktigt kan längta tills jag får dammsuga nästa gång. Dammsög även soffan efter som man kan ta bort den från den stora delen av dammsugaren så man bara får en liten dammsugare.(Ska plocka fram en bild.)

Där är den lilla delen i dammsugaren. Finns även lösa munstycken med till den. Toppen bra dammsugare verkligen....

Borde egentligen sätta mig och läsa inför min tenta nästa vecka men jag vet inte.. Måste känna att ja vill först men jag är ju ledig från skolan i två dagar så då borde jag kunna läsa ikapp allt.....
Nu håller jag som bäst på att leta en pinne till mitt självportträtt som vi ska lämna in på skolan. Jag tänkte göra en livslinje av pinnen och sätta ut viktiga händelser i mitt liv.. Hmm ska va inlämnad nästa onsdag så jag borde verkligen hinna...

Dagens Highlight:
Att jag äntligen kom ned till gymmet och tog tag i kroppen :D



//Johanna


RSS 2.0