Lill Lindfors

Tittar på sommarpratarna och förundras över Lill Lindfors djup.
Hon är ju helt fantastisk. Mycket kloka ord som kommer ifrån henne just nu.

Vad är normalt och vad är avvikande?
Hmm

Online Shopping

Äntligen har jag haft lite tid att shoppa lite träningskläder.
Shoppade blandannat denna citrongula historia.

Perfekt med ett svart linne under. Tänkte ha den ute i spåren så folk inte springer rakt på mig och sen till höstkanten kan den nog lysa upp tillvaron när man gymmar..
Längtar till paketet kommer hem så jag kan få pröva mina nya träningskläder!

// Fixarsork.

Ytterliggare tjat om Dngala!

Vilken fantastisk kväll!
Perfekt väder och ett fantastisk sällskap gjorde kvällen oförglömlig.
Vilka tävlingar Dngalans  gäster fick uppleva. Helt otroligt att få se spjutet och höjdhoppet så nära.
Det jag tyckte var häftigast var nog Thorkilsens första kast när han kasta iväg de utan nästan någon ansats och de gick iväg till ungefär 84 meter. Då kan vi ju hålla med om att han vet vad an gör!
Sedan var ju höjdhoppsfinalen riktigt knivig också iår satt höjdhoppet brevid spjutet så vi fick se de close up! Riktigt intressant. Häftigt att se en livslevande människa hoppa 2.34m inte varje dag man ser de.

Dock vill jag återigen ge en lite kick till kommentarorerna som nämde spjuttävlingen tre kanske fyra gånger under kvällens lopp!! Vad är de för något? Dissa spjutfinal! Den ligger högt på inte gilla listan.

// Fixarsork

Sporras till att springa mer

Så nu var de snart dags att åka iväg. Ska bli riktigt roligt som man har längtat trodde knappt att jag skulle få möjlighet att få åka iväg på detta. Men nu är allt fixat och jag kommer iväg...
Så fantastiskt inspirerande att se andra människor prestera sitt yttersta för att vinna en tävling.
Då får man lite perspektiv på de där onsdagarna när man ger sig ut i kusensbacke och försöker ta sig igenom sitt eget träningspass. Blir som en sporre att om de kan så kan jag..

// Fixarsork

Dn-Galan

Idag blir de Dn-Galan med pappa har blivit lite av en tradition roligt tycker jag.
Ska bli superkul att titta på de olika grenarna. Dock vill jag tillägga att jag inte sitter där för Usain Bolt. Tycker inte han ska snacka så mycket mer då han inte presterat något i år. Hmm man kan nog säga att jag blir lite provocerad av honom.!
Men men vad säger man vi hoppas ju iaf på några svenska medaljer!

// Fixarsork

Och han sa

Han sa Humber Bridge.
Så var jag där igen fem år sedan jag gick på den. Men på en sekund kom ja tillbaka kände den varma kvällsvinden kom ihåg samtalet och nu saknar jag den tiden.
Den tiden då livet inte var så komplicerat, den tiden jag blickade ut över Humberbridge och kände någonstans i kroppen de kommer bli bra de kommer lösa sig och sist men inte minst jag är kär i dig ja just dig!

Parken Zoo

Idag blir de Parken Zoo. Nu har de fixats med mat till utflykten de blev kycklingsallad a la grekisk touch. Ska bli riktigt kul att kolla in vita tigrarna var ju tio år sen sist eller mer.
Sist kom jag ihåg att pappa och jag åkte någon lingrej över vattnet riktigt rolig upplevelse.
Dock ska jag kolla in om de som ryktet säger att de har tagit bort Fantomlandet då kanske man dör inombords en smula!!

// Fixarsork

Löpträna?!?!

Så tog jag klivet ut i kusensbacke trots lite halsont så körde jag tre varv. Gick faktiskt över förväntan.
Dock är jag helt slut nu men fantastisk känsla att kanske kommer mitt löfte om att jag ska bli löpare vid 25 börja slå in...

Efter löprundan kom pappa över och satte upp en hylla till köket och även ett nyckelskåp. Hyllan fick sig ett riktigt fint slutresultat om jag får säga de själv. Tanken från början med hyllan var att den skulle dölja skruvhålen men den vart ju rätt praktisk också..


   
Te burkarna var en gåva ifrån min mormor. Morfars gamla tydligen riktigt fint slitna och vackra.

Så nu känns de äntligen som om allt är på sin plats.

// Fixarsorken.



Bloggtorka eller tidsbrist?

Ja ni vet varken om de är bloggtorka eller tidsbrist. Dock har de varit två hektiska veckor och jag har inte hunnit ens logga in på bloggen. Varit på resande fot och när jag väl har haft tid har jag inte haft ork att skriva något.

Har fått ett request att skriva om min minst sagt spännande kväll för ett par veckor sen. Mitt såkallade fantastiska sätt att visa hur intressant person jag är. Återkommer med historien i ett annat inlägg.

Igår var min första lediga dag den utgjordes av fotografering har varit igen iväg med fotograf som tagit naturbilder och så självklart har jag varit med i bilderna. De är ju otroligt spännande och väntar med spänning på bilderna. Denna gång blev de lite bilder vid vatten och man kan väl säga innan att de blev lite bohemliknande stile. Har dock märkt att jag har fantastisk dålig hållning så de är något som man kanske skulle satsa på att fixa till.

Idag blev de mys med barnen tre härliga killar som man fick springa och leka med. Trist var att jag var lite trött/seg i kroppen tror att de kan vara dessa hektiska veckor som tagit ut sin rätt. Men imorn blir de parken zoo med killarna får vi se vad grabbarna tycker om de!

 Men nu har jag iaf städat lägenheten och har tid för nya äventyr...

Ikväll blir de kärt återseende i kusensbacke tre varv kanske kan bli fyra!!

/ Fixarsork

Hektiska fyra dagar

Så var min ledighet på tre dagar slut.
Dagarna har spenderats med en vän i en stuga. Myste och träna lite iaf sen blev de pooldopp för hela slanten. Så härligt att vi gamla vänner är samlade igen ibland blir jag alldeles tårögd när jag kommer på hur mycket jag saknat alla 4 i en enhet.
När stugrejset var avklarat blev de kalas på fredag. En vän fyllde år så vi gjorde de enda rätta och bokade bord. Vi var ett trevligt litet sällskap men ack så kul vi hade. När kvällen led mot sitt slut stegade jag hem inte själv men med en vän som jag sen länge saknat att gå hem med. De blev köttbullar och knäckebröd på natten. Bästa nattamat i stan den har jag.
Lördagen spenderades största delen i sängen sen gick vi ned och kolla in vattenkriget nere vid maren. Fantastiskt kul att se när de kastade marenvatten på varandra. För er som inte vet så kan jag meddela att marenvattnet är nog ett av de äkligaste vattendrag i Sverige. Allt som kan hamna i vatten har nog hamnat i maren. Tappert dock att folk vågade sig på en kalldusch ifrån detta vatten.

Till kvällen blev de lite Nykvarns häng. De blev grekmat och två filmer.
Filmerna som vi hyrde var The Box.
Filmen handlade om en låda med ett val och sedan vart de såklart konsekvenser av de valet. Skulle tydligen vara en thriller men jag vill nog sätta den på skräckkategorin. Satt tryckt med en kudde framför ansiktet flera gånger. Men den spelade ju ett spratt med sitt egna samvete. Spännande och väl värd att se.

Den andra filmen kommer jag inte ihåg namnet på. Får fråga mina filmdeltagare men den var iaf inte lika bra. Den handlade om en kille som var psykisk störd och försökte få folk att ta livet av sig via ett chatrum som han hade skapat. Han manipulerade dem totalt. Dock får den en guldstjärna för orginalitet då man fick se karaktärerna i chatrummet interagera med varandra istället för att de bara skrev via datan.

Ne nu ska jag packa de sista, disken är fixad och de är dags att våga sig ut i verkligheten.

// Fixarsorken

Spring i benen

Första springpasset på länge.
Var en vecka innan min mastodont vecka med tentor som jag sprang sist. Så nu var de äntligen dags så himla skönt att flyga fram (stappla). Men nu är man iaf igång igen så de är bara ta ena foten framför den andra så kommer man igång.
Nu blir de lite filmkväll efter en trött och mörbultad Fixarsork!

Something borrowed

Såg filmen i söndags. Se den säger jag bara. Helt fantastiskt film och den berörde nog alla vi som såg den på ett eller annat sätt. Tåls nog att säga en eller två gånger att man själv har upplevt detta..
Men som de säger de är de som man växer av.

Jag håller nog med i filmens budskap iallafall om du vill hoppa då och hoppas på de bästa,
Då har du iaf gjort något!!..


// Fixarsorken.

Som en trogen turist till sitt barndomshem.

Nu sitter man på bussen till stället där allt hände. Ens gamla barndomshem där man i femtonsårs åldern spana in moppekillar och drömde om att en dag få gifta sig med Kim källström. Töntigt svar ja men tänk så trevligt att man har fått uppleva de. Varje sommar återvänder man skulle att jag en trogen turist som kommer och besöker sitt förflutna.. Aldrig så tryggt står ja i skorna som när jag är där. Och varje gång ja är på besök undrar ja hur de hade vart att stanna kvar. Tror dock att de blir lika charmigt och mysigt då! //fixarsorken.

RSS 2.0