Måndagsstart

Usch va trött jag var idag!!
Fick lov att lägga mig och vila en stund till. Men nu känner jag att måndagen får tillåtelse att starta. Idag blir det en ny kurs nya tag trots att tentan i fredags gick sådär. Får vänta tre veckor innan jag får svar på denna härliga tenta.
Ser iaf fram emot en eftermiddagsträning med Sara skönt att ha en träningskompis som tvingar med en till gymmet. För nu har de verkligen varït på nåder de gånger jag följt med :D
Energin kommer nog med våren får hoppas på de.
Har haft en riktigt mysig helg med shopping med mami och sen melodifestivalen med vänner och bekanta. Riktigt trevligt faktiskt.

Så nu denna vecka ska vi kanske punkta upp vilka härliga saker jag ska ta tag i:
* Skolan verkligen nu. Se till att få in alla inlämningupggifter klara.
* Träna så att de spritter i hela kroppen
* Ha roligt. De punkten är nog den viktigaste på hela listan...

Fixarsork.

Tentavecka!

Nu har man ju antagit sig ytterligare en tentavecka. Dagarna blir fulltecknade av plugg men även av annat kreativt, såsom att baka bullar träna lite extra på gymmet. Det är konstigt hur motiverad man kan bli av att ha tenta vecka. Iaf motiverad att göra allt annat förutom att plugga till tentan. Men skärpning på mig vill ju klara av tentan så de gäller att sätta sig ned och verkligen plugga nu....

Har haft en riktigt fin förra vecka med många roliga inslag.. Börjar komma in i någon slags vardag i lägenheten har ju snart bott här i 9 månader. Så man börjar känna att de är ens hem vilket är skönt...
Vill nu mest att snön ska smälta så jag kan få ut och gå eller springa kanske? Ska man våga sig på ett par varv i kusens backe?? Vet inte om man fixar de men man kan ju alltid pröva.

Ne nu blir de fokus på matematikresten av dagen förutom den där härliga timmen då jag och Sara ska gymma. Den kan man ju lugnt säga att jag längtar till just nu!!

// Fixarsork

Min lilla tribute till alla hjärtans dag.

Jack Johnson är mitt inlägg till alla hjärtans dag. Titta gärna in han på Spotify "better together" är en fantastisk låt som jag varmt kan rekommendera.
Blir alldeles varm i kroppen av hans röst och låttexterna är suveränt komponerade.


// fixarsork...


Idag för 20 år sen

Idag för 20 år sedan hände något fantastiskt. Jag fick en syster en syster som jag längtat efter mer än vad många kanske gör. Det trista i denna historia är nog att hon var sjuk och att jag fick se henne första gången igenom en kuvös. Efter många hemfärdförsök lyckades det och vi fick hem min syster som jag fick namnge.
Namnet blev en av mina bättre kompisar som jag hade i femårsåldern..
Sen följde många år av läkarbesök och oroliga färder med ambulans och ångest att man kanske inte kommer få ha kvar sin syster.
Men idag med facit i hand finns hon här och trots att vi har bråkat som alla andra syskon och man tröttnat på varandra ibland. Så älskar jag henne över allt annat och är tacksam för att jag har fått ha en kvar i min familj.
Så nu hoppas jag en dag som denna att du kommer ha en fantastisk födelsedag....


// Fixarsork.

53 min kvar!!1

Om 53 minuter är veckan över. Passet på tisdag är bokat och nya veckan kommer in med stormsteg. Ska passa på att Gratta syster i förskott som fyller 20år imorn. Om jag hinner emellan glassätande och matematiklektioner ska jag göra en mysuppdatering om en syster där det inte var självklart att du skulle få vara kvar.

Ne nu blir de säng och hoppas att ekorrhjulet startar åt rätt håll denna vecka...

//Fixarsork.

Hemska vecka!!!

Har haft vad man lugnt kan säga en katastrof vecka. Har inte orkat ens att titta in och se mitt liv ur ett bloggandets perspektiv. De verkar iaf som de mesta ordnar upp sig och de brukar det ju göra. Men de är sjukt jobbigt när man blir nedslagen och måste resa sig igen. Skönt att man har sådana fantastiska vänner som kan skämta med en som livets helveten!!!

Men nu vill jag faktiskt att denna vecka ska vara över så jag kan börja se framemot livet och min 25årsdag som närmar sig med stormsteg. Börjar faktiskt längta lite efter att ha släkt och vänner över för att fira. Dock vet jag inte riktigt vad vi ska göra men något kommer vi nog på...

Fick höra en superbra låt av min kära arbetskamrat i helgen.. Fantastiskt kul låt ska se om jag kan hitta den så ni får en liten känsla av vilken chock jag fick när jag fick höra den live.....

Ne nu får vi hoppas på att allt negativt som ska vara negativt har ramlat in och att nästa vecka startar with a smile!!

/ Fixarsork..

Afrikanska rytmer och konserter vad blir av ens liv?

Var på kusinens konsert igår som hon hade med sin gymnasieklass. De flög igenom 50, 60, 70 och 80talet.
Riktigt roligt och kusinen gjorde ett super jobb med gitarren...
Så kul att se när deras klass spelade de verkar ha riktigt roligt tillsammans. Lite att man själv längtar tillbaka till samhörigheten man hade i sin klass.. Kanske inte gymnasiet för mig utan snarare högstadiet.

Så träningsbiten har överkommit skräcken med pilatesbollen. Sist jag tränade kunde jag till och med göra sneda sit-ups. Lycka tänkte jag och idag är jag väl inte lika lycklig har sjukt ont i sidorna av magpartiet. Känns som jag har en kroppsskena på mig. Men ikväll blir de dansa med Elin. Tydligen är de en salig kompott av jazz, afrikansk och massa andra danser som man får pröva på.. Får se hur mkt ork som finns i denna kropp efter det passet.


Är sjukt nöjd att de börjar bli ljusare och att våren börjar göra sitt intåg. Jag bestämmer härmed att våren är på väg och ingen mer snö nu tack. Älskar vårmornar när solen saktiligen går upp och luften är frisk. Mys på den de är vad de är,


// Fixarsork.


RSS 2.0