Morgonprojekt

Det är knasigt hur jag än gör och hur tidigt jag än går upp har ja alltid bara tio min till att käka min frukost.
Borde ju få en present för att jag tajmar min frukost så bra.
NE usch tänk om man kunde speeda på morgonen lite så man skulle kunna få avnjuta en äggmacka för en gångsskull.

Idag blir de skola och sen banken har knasat till mig och fört över pengar till fel konto. Snyggt Johanna men vad gör man inte för att få lite sne på något :D

Ikväll hämtar jag min sängram med sysslingen och den ska väl ja sätta ihop och svära lite antar jag. Men ihop ska den.
Bilder på min lägenhet utlovas när jag städat den.....

Ne tjipp nu lämnar ja bygget.
// Johanna

Tiden som inte räcker till

Ja så känns de just nu har sjukt med energi men ändå känns de som om ja inte hinner med allt ja vill och måste göra. Försöker var och varannan dag pussla så de ska gå ihop.
Droppen var nog idag när jag tryckte i mig middag mellan en massa samtal. Då kom den är de såhär mitt liv ska se ut? 24 år och hinner knappt käka middag.
Ne får ta att bli redig ändring på detta. Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp de så jag inte får alltför mycket att göra under tiden.

Återkommer när jag fått en lösning på mitt lilla problem. Dock tror jag de löser sig snabbare än väntat.

Har iaf idag valt att kvällens tvtittande fick bli en film istället.
Såg filmen "Allt för min syster" Måste verkligen ses.
Handlar om en familj där ett utav barnen får cancer och för att göra så detta barn blir friskt skräddarsyr man en ny bebis till henne som man ska kunna transplantera ifrån. Riktigt rörande film samma producent som skapade Dagboken. Så den har samma inslag av känsla i bildspelet som i spelet mellan människorna i filmen.
Grät mig igenom hela filmen katastrof jobbigt fick i mitten av filmen stänga av filmen för att dricka vatten och tvätta ansiktet. Alltså det sedvanliga när man ser på film.



Ne imorgon blir de ännu mer praktik. Just nu undersöker jag hur barn ser på olika familjekonstellationer riktigt intressant faktist. Kul att höra vad barnen har att komma med....

Nu blir de sängen.
God natt Världen.
Johanna

Energi

Fått energi igen. Super skönt verkligen kanske är de här med att man har fasta tider.

Jag har just nu praktik så de gör nog sitt.

 

Kolla in länken:

http://tv.expressen.se/nyheter/aretshjaltemama/1.2189268/linda-snart-har-de-ingen-mamma

Detta är sådant som får en att stanna upp och inse hur litet och skört livet är.
Så sjukt orättvisst ibland livet.

Nepp nu ska jag sova får skriva ngt mer imorn har haft fullt ös här hemma :P

// Johanna


Kass

Usch jag känner mig katastrof idag.
Har ingen lust med någonting vill bara gå och sova igen..
Fattar inte vart ja ska hitta inspiration och ork igen.
vet inte ens om ja tänker att de kan bli bra igen. Känns sjukt tufft att resa på sig idag......

kräks

Det finns något som gör att hela magen vänds upp och ned och man känner sig riktigt kräkfärdig.. de är dessa sjukt negativa människor som inte gör mer än att sätta foten i ett rum och på två sec luckats dra ned stämningen totalt.. blir galen på dem. Om ni är så jävla griniga stanna hemma och förstör inte någon annans dag.. Kom ihåg de nu ni medmänniskor att ju mer negativa vi är ju jobbigare blir livet att leva! Tjipp Johanna

Helgrace!

Ja de har varit en fullt uppbokad helg.
Massa har skett och jag har fått lånas pappas Limo så jag har kunnat åka runt och göra ärenden.
I lördags fyllde min kusin år så vi firade honom och sen blev de att hämta mamma och hennes vänninor vid älvsjö. De hade varit på Ladies Night.

Idag så tog jag saken i egna händer och drog upp till ikea med Carina. De blev inköp av glasburkar och en bokhylla så nu ska jag skruva ihop den idag.
Super nice att äntligen får plats med skrivar och dylikt i bokhyllan.

Här ser ni bokhyllan jag köpte. Den heter Lerberg och finns på ikea. Köpte den större modellen för att få plats med allt jag behöver.
Just nu letar jag efter en svart pall eller en träpall som jag kan ha som extra sittplats när man får sällskap. Så om någon läsare har något tips får ni mer än gärna komma med det.

Ne nu ska jag kolla lite tv... I own britains best home på kanal9 super bra program.

Tjipp
//Johanna

Kordination och fredagskalas.

Så var det äntligen dags att ha drama igen i skolan. Så himlans kul med drama. Läraren fick mig att skratta så mycket att jag började gråta denna gång.. Sedan hade vi kordination på schemat man skulle hoppa  V-hopp samtidigt som man skulle göra skidstavsrörelsen med armarna. Om ni inte förstår hur jag menar får ni mer än gärna mejla mig får ni en film hur spektaklet kan se ut. De jag kom fram till under den tiden var att ja har kass kordination.. Super kass!!!

Så var man ledig denna helg. Har dock fullt schema och det är mycket som skall hinnas med. Men de löser vi nog med tiden. Imorn blir det kalas hos min kusin som fyller 18År Grattis Viktor. Sedan blir de leka taxi åt mamma som är på Ladies Night med vänninorna alltid lika kul att betala tillbaka skjutsandet som hon har gjort åt mig :D

Ne nu ska jag kolla klart på filmen "La vie en Rose" som jag lånat av becca super bra film verkar det som..

Ha de gott alla ni därute så störs vi och hörs.
Tjipp
Johanna

Mobilblogga

Har ju hittat en funktion i mobilen som gör att jag kan blogga ifrån den. Super smart med tanke på att jag alltid är på språng och de sista jag har är tid med att sitta vid datan. Dock såg jag att texten i inläggen blir ihoptryckta men de får ni leva med. Grattis!!!

Nu sitter jag och inväntar tvättstugan ett ganska seg draget projekt. Skulle vara så skönt om någon kom och bara tvätta allt åt en så man slapp.
Men så går inte det riktiga livet till som någon smart skulle sagt(Johannas pappa)


Har ju seriöst startat upp träningen igen och lyckats riktigt bra med den tycker jag trots lite förkylningar har ja än inte blivit rädd för gymmet.
Sitter och funderar på hur jag ska trixa in lite gympass till helgen när jag ändåså är ledig. En sak är säker att nästa vecka då vi har ganska lite i skolan och mycket hemma plugg då blir de träna av.....

Har ju fått en ny förkärlek denna sommar han heter Oskar Linnros och är fullkomligt fantastisk. Kan knappt gå en dag utan att höra hans låt " Från och med du"
Så den låten får en på tokbra humör av någon konstig anledning kanske för att den har en sjysst approach till de sorgliga i att släppa någon ifrån sitt liv.
Trött på alla låtar där man får höra de sjunga smärta och sen att tonerna låter smärtsamma. Ne blää de går fet bort.

Ikväll blir de mitt favorit program "Lyxfällan". Fullkomligt älskar det, vet inte varför.
Kanske för att jag inte är de där personerna på tv och att jag inte har miljonskulder.
Skulle kunna vara de som gör att ja gillar det :D

Jahopp tjipp och tjing
//Johanna


sparsam dag gällande roligheter!

Så nu har ja äntligen startat de roliga projekt som kallas blogg! Ett tag sen sista uppdateringen så här får ni en redogörelse av sista halvåret i punktformat: * Separerat flyttat till eget. * har köpt jordens finaste möbler till min lya.(bilder kommer strax) *har precis insett hur trist skolan är motivation-noll.. *ska se till att fixa motivation till skolan genom att gymma och baka! Så nu vet ni lite vad som händer och ikväll blir de tvättstuga! Tjihooo

RSS 2.0